Over ons

Coaches/Trainers: Gijs Noordergraaf, Jeanne Hup en Inge de Jager

Laat talenten bloeien!

Bureau Lente gelooft in mensen. En in het talent van elk mens. Talent dat tot bloei kan komen dankzij goed en toegankelijk onderwijs, voor iedereen.
Bureau Lente wil professionals in het onderwijs ondersteunen in hun ambitie studenten zo goed mogelijk op te leiden en te laten ontwikkelen tot volwassen professionals in hun vak.

Bureau Lente traint, begeleidt en adviseert professionals in het mbo en ho op het gebied van onderwijs, toetsing en examinering. Altijd maatwerk, afgestemd op de specifieke behoefte van elke opleiding. Pragmatisch en in directe interactie tussen onze ervaren trainer/adviseurs en de te adviseren organisatie.

We bieden een reeks maatwerk-trainingen op het gebied van onderwijs, toetsing en examinering, voor zowel mbo als ho-organisaties. We trainen en coachen onder meer examinatoren, vaststellers, assessoren, constructeurs, docenten, examenbureaus, examencommissies, onderwijsteams, -directies en -management. Daarnaast ondersteunen we opleidingen bij hun onderwijs-, toets- en examenontwikkeling.

In de afgelopen vijf jaar zijn we uitgegroeid tot een bureau met drie specialisten en een jarenlange ervaring in advies, coaching en training in zowel mbo als hbo. Aangevuld door een netwerk van deskundigen die met ons samenwerken om klanten in heel Nederland steeds opnieuw maatwerk te bieden.

Bureau Lente is in 2018 opgericht door Monique Bulle en Jeanne Hup. In 2021 en 2022 is het versterkt met de ervaren trainers en adviseurs Inge de Jager en Gijs Noordergraaf.
Monique Bulle heeft begin 2024 Bureau Lente verlaten.

Dat onze klanten ons werk goed waarderen blijkt niet alleen uit onze snelle groei maar ook uit onze groeiende lijst prachtige klanten!

We zijn te bereiken via ons contactformulier, e-mail of telefoon. 
Jeanne Hup 
jhup <at> bureau-lente.nl
06 28918797