BKE nu ook in Open Inschrijving! 

Goed nieuws voor mensen die een BKE willen doen, maar niet kunnen aansluiten bij een interne groepstraining. Bureau Lente biedt nu ook BKE in Open Inschrijving!  

Een heel belangrijk onderdeel van al onze trainingen is de onderlinge interactie tussen de deelnemers. Het leren van en met elkaar, in leerteams, en het geven en ontvangen van elkaars feedback verhoogt immers de duurzaamheid van het geleerde.  

Daarnaast willen we ook graag maatwerk bieden en mensen zoveel mogelijk laten werken met concrete situaties, materialen en voorbeelden uit de eigen praktijk. Hierdoor kwamen we voor BKE-trainingen vaak automatisch uit op ‘in-school’ trainingen, met teams van dezelfde instelling.  

Maar het is natuurlijk lang niet altijd zo dat er meteen een groep compleet is om te trainen. Soms gaat het maar om een of twee personen. Daar hebben we nu een oplossing voor gevonden: Open Inschrijving.  

Het aantal keer dat we aanvragen van individuele deelnemers krijgen is nu zo regelmatig dat we groepen van 4-6 personen kunnen maken om met elkaar een BKE-training te doen. We kunnen dan nog steeds een bepaalde mate van individueel maatwerk garanderen, terwijl we tegelijkertijd de onderlinge interactie volop blijven benutten. De kwaliteit en de certificering is gegarandeerd en in plaats van portfolio’s werken we met ontwikkelde toetsen en worden de gemaakte keuzes in een criterium gericht interview onderbouwd.  

Nu al, net na de vakantie, hebben zich spontaan zes mensen gemeld, van verschillende scholen, die een BKE moeten halen. De eerste groep is dus bijna gevormd.  

We beginnen met onze BKE-training Open Inschrijving!  

Dus ben je iemand of ken je iemand die zo’n training wil volgen, neem contact met ons op, en wij zorgen dat het goed komt!