Werken bij Bureau Lente?

Bureau Lente gelooft in mensen. En in het talent van elk mens. Talent dat tot bloei kan komen dankzij goed en toegankelijk onderwijs, voor iedereen.
Bureau Lente wil professionals in het onderwijs ondersteunen in hun ambitie studenten zo goed mogelijk op te leiden en te laten ontwikkelen tot volwassen vakmensen.

Bureau Lente traint, begeleidt en adviseert professionals in het mbo en ho op het gebied van onderwijs, toetsing en examinering. Altijd maatwerk, afgestemd op de specifieke behoefte van elke opleiding. Pragmatisch en in directe interactie tussen onze ervaren trainer/adviseurs en de te adviseren organisatie.

In de afgelopen vier jaar zijn we uitgegroeid tot een bureau met vier specialisten en een jarenlange ervaring in advies, coaching en training in zowel mbo als hbo. Aangevuld door een netwerk van deskundigen die met ons samenwerken om klanten in heel Nederland steeds opnieuw maatwerk te bieden.

We zoeken dringend een trainer/adviseur op het gebied van toetsing en examinering!

Iemand die zich vooral heel erg kan vinden in de eerste alinea van deze pagina.

We zoeken dus iemand – man of vrouw, jong of oud, ervaren of minder ervaren – die net als wij gelooft in mensen. En in het talent van elk mens. En dat dit talent tot bloei kan komen dankzij goed en toegankelijk onderwijs.

Wil jij – met ons – professionals in het onderwijs ondersteunen in hun ambitie studenten zo goed mogelijk op te leiden en te laten ontwikkelen tot vakmensen?
Binnen het mbo en hbo?
En vooral op het gebied van toetsing en examinering?

Dan moeten we zeker eens praten. Want wát is leuker dan andere mensen beter maken in hun werk? En talenten te laten bloeien? En hoe leuk is het om te werken met een compact en professioneel team en in een stimulerende en enthousiasmerende werkomgeving? Soms op kantoor, soms thuis, en soms bij onze klanten.

En wát voor klanten.

Kijk vooral eens even op onze klantpagina.
Inmiddels werken we voor zo’n veertig van de leukste en beste onderwijsorganisaties van Nederland, in mbo en hbo.
Volop afwisseling en uitdaging dus. Never a dull moment. (echt niet!)

Vragen we dan heel veel van je?
Nou, vooral enthousiasme, gedrevenheid en een gedeelde visie op onderwijs en onderwijsontwikkeling. Daarnaast is ervaring natuurlijk altijd mooi meegenomen. Bijvoorbeeld als trainer van groepen, of als onderwijskundige.

Maar ook voor junioren hebben we plaats, als ze het in zich hebben om uit te groeien tot de best denkbare trainers en adviseurs op het gebied van toetsen en examineren! Mensen die goed kunnen luisteren naar de vragen van de klant en die vragen dan kunnen omzetten in een training op maat. Want wij geloven in maatwerk. En daarom geloven onze klanten in ons. 

Solliciteren?
Herken je je in het geschetste beeld? Word je ook enthousiast waar wij enthousiast van worden? Dan moeten we vooral een keer samen koffie drinken.
Kun je meteen ons toffe kantoor in Culemborg eens zien!

Mail ons je cv en motivatie, onder vermelding van Trainer. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Monique Bulle of Jeanne Hup.

Jeanne Hup 
jhup <at> bureau-lente.nl
06 28918797

Monique Bulle
mbulle <at> bureau-lente.nl
06 43370814