Bureau Lente versterkt team met trainer/adviseur Inge de Jager

Bureau Lente groeit! Met ingang van 1 maart is het team op het gebied van training en advies versterkt met Inge de Jager.

Inge brengt een schat aan relevante ervaring met zich mee. De afgelopen jaren was zij actief als docentenopleider bij de Haagse Hogeschool en als trainer/adviseur bij respectievelijk Bureau ICE en Cito. Daarvoor was zij vestigingsdirecteur MBO Amsterdam bij EuroCollege Management School en docent, conrector en directeur bij de Amsterdamsche School.

Inge de jager

“Ik heb de onderwijswereld nu van diverse kanten meegemaakt en ben daarbij vooral geïnteresseerd geraakt in het begeleiden van teams enhet optimaliseren van toetsorganisaties, -processen en -kwaliteit binnen het mbo en hbo”, zegt Inge de Jager.
“Ik heb op dit gebied al eerder een paar jaar samengewerkt met de Jeanne en Monique, de oprichters van Bureau Lente, en weet dat mijn visie op trainen en adviseren binnen het onderwijs naadloos aansluit bij die van Bureau Lente.”

Monique Bulle is erg blij met de versterking: “Bureau Lente is in de nu tweeënhalf jaar van ons bestaan heel hard gegroeid. We werken inmiddels voor meer dan twintig gerenommeerde onderwijsinstellingen. Ondanks de corona is de vraag naar onze diensten gewoon blijven toenemen. Bij de uitbreiding van ons team zijn we echter niet over een nacht ijs gegaan. Bureau Lente levert maatwerk voor al onze opdrachtgevers, en de kwaliteit hiervan is daarbij leidend. Een nieuwe trainer/adviseur moet daarom wel heel goed aansluiten bij onze manier van werken en onze visie op onderwijs en toetsing/examinering.”

“Omdat we Inge al eerder als collega hebben gehad, weten we heel goed wat we aan haar hebben en weten we zeker dat we hiermee onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers zowel in de breedte als in de diepte versterken. Inge is een gedreven, goed georganiseerde trainer, die kennis op een creatieve manier kan overbrengen en teams goed kan coachen. Met haar energie en enthousiasme kunnen we Bureau Lente weer een stukje verder brengen.”

Meer weten over Inge?
Bekijk haar linkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/inge-rinkje-de-jager-27994968/ of stuur eens een mailtje aan idejager(at)bureau-lente.nl