Gijs Noordergraaf trainer/adviseur bij Bureau Lente

Bureau Lente blijft groeien!
Vanaf 1 januari versterkt Gijs Noordergaaf het snelgroeiende team van Bureau Lente als trainer/adviseur. Met Gijs heeft Bureau Lente opnieuw een zeer ervaren adviseur aan boord gehaald.

Na de PABO en een afgeronde studie onderwijswetenschappen aan de Universiteit van Utrecht, heeft Gijs de eerste jaren zelf voor de klas gestaan als basisschoolleraar in Rotterdam. Vervolgens werkte hij zes jaar als consultant en trainer bij Bureau ICE waar hij met name examens en toetsen ontwikkelde en trainingen verzorgde voor het mbo. Het was bij dit bureau dat hij voor het eerste samenwerkte met zijn huidige collega’s bij Bureau Lente: Monique Bulle, Jeanne Hup en Inge de Jager. De afgelopen 4 jaar was Gijs werkzaam als Kernconstructeur examinering bij Stichting Praktijkleren in Amersfoort.

Gijs Noordergraaf

Gijs Noordergraaf
“De afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Stichting Praktijkleren om daar samen met veel scholen examens te ontwikkelen. De kennis en ervaring die ik hierbij heb opgedaan kan ik nu weer mooi inzetten in mijn nieuwe baan. Het was goed om ook eens aan de kant van de examenleverancier te werken, maar ik merkte toch dat het ‘voor de klas staan’ en kennis overdragen bleef trekken. Bureau Lente is nog een compacte, jonge organisatie waar ik echt een verschil kan maken. Ik ken de collega’s goed en weet dat hun ideeën over kennisoverdracht, examineren, testen en toetsen goed overeenkomen met de mijne. Het feit dat ik bij Bureau Lente ook in het hbo aan de slag kan gaan was voor mij een extra reden de nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Volgens Jeanne Hup, medeoprichter van Bureau Lente, komt Gijs geen moment te vroeg. “Bureau Lente groeit nog steeds als kool. We werken inmiddels voor meer dan vijfentwintig gerenommeerde onderwijsinstellingen, die – ondanks corona – steeds meer examengerichte activiteiten bij ons onderbrengen. Net als bij de komst van Inge weten we ook van Gijs al dat zijn manier van werken, zijn ideeën over toetskwaliteit en kennisoverdracht uitstekend passen bij Bureau Lente. Door zijn ervaring is hij meteen vanaf dag één direct inzetbaar bij onze klanten, en dat is zeer welkom. En met zijn brede praktijkkennis is hij ook inhoudelijk een mooie aanvulling op ons team.”

Meer weten over Gijs?
Bekijk zijn LinkedIn profiel of stuur eens een mailtje aan gnoordergraaf(at)bureau-lente.nl