Junior/beginnend trainer/adviseur

We groeien hard, en daarom kunnen en willen we ook graag groeikansen bieden aan beginnende trainers /adviseurs.

We zijn op zoek naar jonge mensen met affiniteit met (beroeps)onderwijs, onderwijskunde of didactiek. Trainingservaring is een pré maar niet noodzakelijk.

We zoeken mensen die houden van afwisselend en uitdagend werk. En die het leuk lijkt om deel uit te maken van een compact team, waarbij je met veel verschillende mensen aan tafel komt en direct aan de slag kan.

Wat ga je doen?

Voor een (junior) trainer/adviseur bij Bureau Lente is er zelden een ‘dull moment’.

Zo kun je maandagochtend een training geven aan een examencommissie op een hbo in Brabant en maandagmiddag thuis een training voorbereiden op het gebied van Basiskennis Examinering. Dinsdagochtend geef je dan die training en dinsdagmiddag bespreek je met collega’s de uitgangspunten van een nieuwe maatwerktraining voor een mbo.

Woensdag heb je dan vrij, maar donderdag presenteer je dan weer de laatste onderwijsontwikkelingen op een studiedag van een mbo in Drenthe en begeleid je een discussie of workshop.  

Vrijdagochtend zit je bijvoorbeeld op kantoor en in de middag – nog voor de borrel – bereid je samen met collega’s een voorstel voor, voor een omvangrijk trainingstraject op het gebied van onderwijsinnovatiebij een hbo in Zuid-Holland.

Genoeg afwisseling?

Je geeft dus trainingen aan professionals in verschillende onderwijsinstellingen, in mbo en hbo. Je versterkt hun kennis, vaardigheden en competenties in relatie tot toetsing en examinering. Je deelnemers zijn vaak docenten die zich moeten bekwamen in het beoordelen van studenten en, het ontwikkelen en vaststellen van examens.  

Naast trainer ben je ook adviseur. Je luistert goed naar je klanten en kunt daardoor snel en optimaal inspelen op hun behoefte. Een goede relatie met je klant is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wie zoeken we?

Je bent mensgericht, energiek, flexibel en kunt uitstekend zelfstandig werken. Je bent creatief en analytisch. Je kunt problemen ontrafelen en komt ook zelf met oplossingen. Bovenal ben je servicegericht, enthousiast en vooral nieuwsgierig!

Je vindt het leuk om te trainen, mensen iets te leren en in te spelen op wat er leeft in de groep. Je kunt goed luisteren naar de vraag van de klant en die omzetten in een training op maat. Want je wilt je ook zelf blijven ontwikkelen! En bij Bureau Lente krijg je daarvoor alle ruimte!
Je opleidingsniveau? Hbo of universitair.

Solliciteren?

Herken je je in dit profiel? Dan zien wij je reactie graag tegemoet!

Mail ons je cv en motivatie, onder vermelding van Trainer/Adviseur Toetsing en Examinering mbo/hbo. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Monique Bulle of Jeanne Hup.