Bureau Lente op congres Toetsen & Examineren in het HO

Het mag weer. Congressen en bijeenkomsten waar je zelf fysiek bij mag zijn. En dat laten we ons geen twee keer zeggen!
Op 20 september verzorgt Bureau Lente een Atelier (in de ochtend) en een Inspiratiesessie (’s middags) tijdens het congres Toetsen & Examineren in het Hoger Onderwijs, in de Jaarbeurs, Utrecht.

Het congres Toetsen en Examineren in het Hoger Onderwijs is al 19 jaar hét congres waar onderwijsprofessionals uit het HBO én WO elkaar ontmoeten. Een tweedaagse bijeenkomst waar wetenschap en praktijk gecombineerd worden. Luisteren en doen!

Helaas zijn in veel onderwijsketens toetsing en examinering (op afstand) nog de zwakke schakels. Aan alle onderwijsprofessionals dus de vraag: werk je ook mee aan een helder, objectief en uitgebalanceerd toetslandschap? En hoe blijf je jezelf op dit gebied ontwikkelen en sta je open voor andermans ideeën? Kom en leer hoe je studenten en collega’s kunt prikkelen, stimuleren en uitdagen om blijvend kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden.

Kom en ontmoet ons op 20 september!*

*) Helaas zijn er alleen nog een paar kaarten voor de tweede dag. De dag van onze presentaties en workshops, 20 september, is helaas al uitverkocht.  Maar voor degenen die al een kaartje hebben: tot ziens op de 20e!