First Dates

Altijd al willen daten maar nog nooit aan toegekomen? Dan heb je nu een goede reden!

Grijp je kans tijdens de bijzondere workshop First Dates bij het NVE-congres op 14 maart.

Bij First Dates ontmoeten leden van examencommissies uit het MBO en Hoger Onderwijs elkaar op een bijzondere manier. Volgens de formule van het speeddaten leg je hier de eerste nieuwe contacten. Op een leuke manier deel je snel en efficiënt je professionele lief en leed met vakgenoten. Hoe gaan anderen om met de uitdagingen van de examencommissie? Hoe zorgen zij voor kwaliteitsborging? En waar matchen jullie? Ontdek verrassende oplossingen voor jouw vragen en dilemma’s, vanuit een andere onderwijsvorm.

Tijdens de workshop First Dates, ‘date’ je in meerdere rondes met leden van examencommissies uit verschillende onderwijssoorten. Aan de hand van vragenkaartjes neem je in sneltreinvaart een kijkje in elkaars keuken. En vanuit Bureau-Lente zorgen we ervoor dat het gesprek nooit stil valt.

Is er een klik, dan matchen wij je vervolgens aan jouw ideale dates. In de vervolgdate ga je dan met elkaar de diepte in. Je krijgt dan de gelegenheid om je eigen dilemma’s in te brengen of dieper in te gaan op de casuïstiek die we je aanreiken.

Zo krijg je in een uur tijd prachtige nieuwe contacten in verschillende onderwijsvormen en inspiratie voor kwaliteitsborging binnen je eigen examencommissie!

Ga naar de site van het NVE Examencongres 2019 voor meer details over het hele programma en meld je aan!

Nog nooit was blind dating zó leuk!